Kevad on peagi ukse taga, aga mitte üksinda! Oma tulekuga toob ta tavapäraselt kaasa ka palju praktilisi toimetusi, alates aiatöödest, lõpetades kevadise suurpuhastuse ja remonditöödega. Tuleme sulle appi, et need hooajalised toimetused kulgeks sujuvalt ja ilma liigse koormuseta sinu töökatele kätele. Kinnaste valimisel pead arvestama nende vastupidavuse ja materjaliga ning sellega, millise töö jaoks neid kasutama hakkad. 

Millised kindad sobivad just sinu käsi kevadistel talgutoimetustel kaitsma? Vaata täpsemalt allolevast tabelist. Tabeli lõpus saad teha oma valiku! 

Leidsid sobiva kindapaari? Tule ostma: 

-       Läbipaistvast HD kilest kindad.

-       Mustad nitriilkindad on 100 tk pakis, erinevad suurused (S-XL).

-       Sinised nitriilkindad on 200 tk pakis, erinevad suurused (S-XL).

-       Sünteetilisest vinüülist kindad on pakkides (200 tk), erinevad suurused (S-XL).

-       Läbipaistvad vinüülkindad on pakkides (100 tk), erinevad suurused (S-XL).

-       Nailon töökindad nitriilist peopesaga.

-       Polüestrist töökindad nitriilist peopesaga.

-       Polüestrist töökindad lateks peopesaga.

-       Veekindlad kummikindaid.

Kõiki kindaid ja palju muud toimetusteks vajalikku saad endale kevadise kingitusena teha otse läbi meie e-poe: www.pakendikeskus.ee . Kui tahad veidi ise rohkem avastada, siis kogu meie kinnastevalikut näed siit . Kõiki meie kindaid saad tellida nii paki kui ka kasti kaupa. Kas eelistaksid oma tellimuse teha hoopis e-kirja kaudu, või on sul oma tellimuse osas mõni erisoov? Kuulame sind rõõmuga ja tuleme sinu soovidele vastu, kui kirjutad meile e-posti aadressile tellimused@pakendikeskus.ee .