Pakendikeskus sai Kuldmunalt kümme muna

Eelmisel nädalal toimunud Kuldmuna galal tunnustati aasta parimad tegijad reklaami, turunduse ja disaini valdkondades. Kahekümne kuuendat korda toimunud Kuldmuna on Eesti üks vanemaid ja igal aastal oodatumaid reklaamikonkursse. 

Pakendikeskus sai Kuldmunalt kokku kümme muna: neli kulda ja neli hõbemuna, Grand Prix ja aasta klient. 

Aasta klient ehk kliendimuna - selle pühendame just teile, meie kallid kliendid. Täname südamest, et olete olnud meiega ja Pakendikeskuse reklaame fännanud. 

Neli kuldmuna sai erinevates kategooriates postitus This is not the end. Hõbemunad said Päevakajaline Pakendikeskus, Pakendikeskus toetab laskesuusatajaid ja Reklaamiklubi. Aplodeerimine tunnustavalt ja kiidame Tabascot. 

Üks neist hõbemunadest oli Suur-Sõjamäe Tänavakunsti seina eest. 20.-24. juuli jooksul jättis Pakendikeskuse lao põlenud seintele oma jälje ühiskollaažina 102 tänavakunstnikku Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Ukrainast, Prantsusmaalt, Hollandist ja Tšiilist. Sündmuse käigus maaliti 765m2 seinapinda. Erilised tänud Colorees Art Worldwide Vahur Agarile ja Helena Hannile. Hetkel on sein veel külmakaitseks plaatidega kaetud, kuid kevade saabudes, kuni pole alanud ehitustööd, tekib korraks võimalus seinal olevat kunsti uuesti näha. Anname teada, kui seinalt on plaadid eemaldatud ja loodame parimat, et kunst on talvistes oludes seina taga säilinud. 

Kuldmuna Grand Prix. Grand Prix-i valivad žüriide esimehed konsensuslikult välja kõikide kulla võitnud tööde hulgast. Täname ka žüriid, kes sellise ostuse meie töö kasuks langetasid. 

Kes soovib finalistide ja võitjatega täpsemalt kursis olla, siis siit lingilt on Kuldmuna info kättesaadav.